0 (850) 8 850 724 skype@kelebekpanel.com
Türkçe İngilizce Almanca

SpeakyChat yeni sisteme geçiş 07 Ocak 2013

SpeakyChat Yeni Sistem Geçişi (Değişim) 07 Ocak 2013 (live.avido.net)

Sevgili bayilerimiz, müşterilerimiz ve sayın ziyaretçiler,

SpeakyChat Ocak başı itibariyle yeni bir sisteme geçiş yapmıştır. Bu ani geçişten genel olarak çoğu kimsenin haberi yoktu. Yani bir yeni yıl sürprizi yaşadık diyebiliriz. Yeni sistem geçişi şokunu hala atlatamamışken kısaca gördüğüm farklılıklardan ve özelliklerden bahsedelim.

1. Yeni sistemde agent.speakychat.com adresi yerine live.avido.net adresi kullanılıyor.
2. Odaların fiyatları sabitlenmiş görünüyor. Standart fiyatlara bağlanmış olup 10 oda ve üzeri siparişlerde fiyatlar değişmekte.
3. Daha önce entegre ile çalışan hiç bir root yazma agentleri ve auto robot sistemleri çalışmayacaktır. Çünkü hepsi agent.speakyweb.com veya agent.speakychat.com adresine bağımlı olarak çalışmaktaydılar. Adresi live.avido.net olarak değiştirseniz bile sistem aynı mantıkta yürümediğinden, sisteminiz yine çalışmayacaktır.
4. Yeni agent sisteminde şuan SpeakyChat linkleri ve IP adresi bölümü görünmüyor. Muhtemelen güncellemeler ile düzeltilecek. Yeni açılan odalarda gerekli kodları görebiliyoruz ama eski açık olan hesaplarda problem mevcut.
5. Şu an için açık odalar kapatılamıyor, bu da güncelleme ile düzeltilecek problemler arasında muhtemelen.
6. Hesap kitap işleri sanki daha sıkı tutulacakmış gibi görünüyor. Artık dakikası dakikasına hesap edildiğini ekrandan görebiliyorsunuz tüm site ve odaların. Hesap işlerinde değişiklikler olacağını düşünüyorum. Dikkatli olmanızı tavsiye ederim ay sonu sürpriz yüksek fatura ile karşılaşmayın.
7. Yeni root oluşturma işlemleri aktif çalışmıyor gibi görünüyor. Yeni root işlemi başlattığım halde yaklaşık 1 saattir halen onaylanmış değil.

Evet arkadaşlar şimdilik incelediğim ve aklıma gelen kadarıyla yazdım. Güncelleme ve değişiklik oldukça buradan sizlere bilgi vermeye çalışacağım.

Son olarak diyeceğim şudur ki, sistem oturana kadar her şey olabilir. Umarım bu değişiklik hakkıyla çalışan panelci arkadaşlarımıza zarar vermez.

Bir de eline warez sitelerden panel alıp ben panelciyim diye gezinen sevgili çocuk takımına sesleniyorum. Piyasayı lütfen bu kadar düşürmeyin. Hakkıyla çalışanların emekleriyle oynamayın. Birileri gelip şu panelcide şu fiyat neden sizde pahalı diye gelmesin gerçek panelci arkadaşlarımıza. Günlük harçlığını çıkarmak için bu şekilde işlere girişip sonradan müşterileri de panelci arkadaşlarımızı da mağdur eden bu tip kişiliklere dikkat edelim. Müşteri olarak siz bu türlerden uzak durarak sağlam ve hakkıyla çalışan panelci arkadaşlarımızın ayakta dimdik kalmasını sağlayarak hizmet alımınızı sağlıklı bir şekilde devam ettirebilirsiniz.

Bizi seçen tüm bayi ve müşterilerimize teşekkür ederiz. Birlikte hep daha iyi yerlerde buluşmak üzere.

Kelebek Panel
FLY with US