0 (850) 8 850 724 skype@kelebekpanel.com
Türkçe İngilizce Almanca

10 Gbit! DDoS Saldırı Korumalı Reseller

Yanlış okumuyorsunuz. Sitelerinize tam 10 Gbit koruma sağlıyoruz. “SesliChat sitelerime saldırı alıyorum” derdine son veriyoruz.

Hiç bir yerde görmediğiniz bir hizmetle daha karşınızdayız. Size sürekli yeniliklerle karşınızda olacağımızı söylemiştik. Şimdi ise tam 10 Gbit’e kadar DDoS ve diğer türlerde saldırı koruma hizmeti veriyoruz.

Sitelerinizi büyük saldırılardan korumak kolay değildir. Özellikle veri merkezleri bu tür hizmetler için çok yüksek bedeller istemektedir. Sizin için bu yükün altına biz giriyor ve size saldırı korumalı reseller hizmeti sunuyoruz.

Piyasada bulunan hiç bir firmada seslichat sitelerinize donanımsal firewall hizmeti alamıyorsunuz. Koruma var diyen de sunucusuna kurmuş olduğu yazılımsal firewall ile sadece küçük ölçekli saldırı türlerini engelleyebilmektedir. Donanımsal firewall kullananlar bile 100 veya 300 Mbit e kadar koruma sağlıyor, daha fazla saldırı geldiğindeyse hatları yetmediğinden siteleriniz ve bağlı olduğu sunucu kapanmaktadır.

Tereddütleriniz varsa ve hala güvenemiyorsanız size ücretsiz olarak deneme fırsatı sunuyoruz!

Eğer aklınızda halen soru işaretleri varsa size ücretsiz deneme fırsatı sağlıyoruz. Herhangi bir sitenizi bize yönlendirip, ücretsiz hesap açtırarak istediğiniz saldırı türünde deneme yaptırabilirsiniz. Daha ayrıntılı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Donanımsal Firewall ile verdiğimiz

DDoS Saldırı Korumalı Hizmetlerimiz;

DDoS korumalı Reseller !
DDoS korumalı Hosting !
DDoS korumalı Sunucu !
DDoS korumalı VPS !
DDoS Korumalı VDS !

Çok uygun fiyatlara 10 Gbite kadar, yanlış duymadınız tam 10 Gbite kadar donanımsal firewall ile DDoS saldırı koruma hizmeti sunuyoruz.

Siteleriniz saldırı mı alıyor?
Sık sık girişleriniz kapanıyor mu?
MySQL Veritabanı bağlantı hataları mı alıyorsunuz?
Saldırılardan bıktınız mı?
SesliChat saldırıları yüzünden panelcilikten soğudunuz mu?
Çok pahalı donanımsal firewall korumalı sunuculara gücünüz yetmiyor mu?

Hepsinin çözümü bizde!

Kelebek Panel tüm sorunlarınıza çok uygun fiyatlarla, normal hosting hizmeti alır gibi yüksek kapasiteli Donanımsal Firewall saldırı koruma hizmetiyle çözüm getiriyor.

Koruma nasıl sağlanıyor?

Gelen saldırı paketleri donanımsal firewall tarafından süzülüp, temiz trafik sunucunuza gelirken saldırı paketleri firewall üzerinde kalmaktadır.

Engellenen saldırı türleri ve boyutu nedir?

10 Gbite kadar DDoS koruması, TCP SYN, Syn+Ack Flood, UDP Fragment, ICMP Misuse, TCP RST Flooding, DNS reply flood to Victim.